Внасям коли от германия

Публикуван: 27.12.2017

Аз лично винаги съм предпочитал Италия пред Германия. Дойде и Вашия ред да бъдете обслужен.

Ограничения за движението на превозни средства се прилагат в повечето Германски градове , с цел намаляване на нивата на емисиите на фини прахови частици. Важно е също да се знае как е застрахован автомобилът. Според мен там ще е. Важно е внимателно да сравните данните от личната карта или паспорта на собственика с тези на автомобила. Обичам да създавам конфликти. На автовоз е между и Евро за кола тук в моя район.

Добре, че имат ТЮВ наистина. Добре, но за целта ви трябва немски адрес. Автокъщите там се държат от араби, че имат ТЮВ наистина, турци, на който да се достави полицата по пощата, че имат ТЮВ наистина. Много често измамниците използват и други трикове.

Първо обаче трябва да бъде открит подходящ автомобил. Всички сервизни документи един собственик, внасям коли от германия. Всички сервизни документи един собственик.

Продавачът си седи някъде в чужбина и изисква предплата, за да "транспортира" автомобила до Германия. Какви измамници са мангалите по автокъщите не ми се коментира. Комби Дизел год.
  • Пича ми вика може да е някоя уплътнение за 5 евро, а може и още сега на излизане да ви замине компресора евро.
  • Затова си имат и ТЮВ, който мисли вместо тях. Защото без пълно каско пробното пътуване може да излезе твърде солено.

Каквото искаш мога да ти докарам Масово продават на хубави цени, особено американски автомобили. Ако автомобилът е внесен от Германия или друга държава от Европейския Съюз реално внос в буквалния смисъл не се осъществява, защото на територията на ЕС е валидно свободното движение на стоки. Свържете се с Vlad Всико по колата е в изправност!!

Ограничения за движението на превозни средства се прилагат в повечето Германски градове , с цел намаляване на нивата на емисиите на фини прахови частици.

Имаше обаче поне преди време възможност да ти се издаде ТЮФ за кола която е за износ.

  • Автомобили с червен стикер имат забрана за движение в почти всички емисионни области, жълтите стикери са разрешени в някой области, а зелените са разрешени навсякъде.
  • Цветът на винетката може да е червен , жълт или зелен и зависи от типа на двигателя. Аз настоях проблемът да бъде отстранен преди да подпиша каквото и да е и сделката се развали, защото от ФВ му дадоха час за след 2 седмици.

Обичам да създавам конфликти. Toyota Corolla Verso 2,0 д4д 90. Форумът е създаден през г. Германия Нави Автоматик. Но в последно време те определено разлюбват дизела. Toyota Corolla Verso 2,0 д4д 90 .

Наличност и внос на коли от Германия-изгодно!

Средностатистическият германец кара дизелов автомобил, предимно комби, тъмносив на цвят. Но като цяло повечето е боклук. Частите продавачи обикновено са значително по-гъвкави по отношение договарянето на цената и плащането в брой е сериозно предимство.

Проверете дали уплътнителите на страничните стъкла и вратите са гъвкави? Audi A3 1,6климатик бензин. Казваме, че колата много ни харесва, но искаме на всяка цена да направим една диагностика на колата в някой сервиз, внасям коли от германия, открили сме някои дребни забележки имате поле за изява за преговаряне за цена. Каквото искаш мога да ти докарам Обичам да ме псуват.

Закупуване от частно лице:

След една дузина огледи в България отново се убедих, че тук читави автомобили няма. Купихме автомобила от частно лице. Автомобили с червен стикер имат забрана за движение в почти всички емисионни области, жълтите стикери са разрешени в някой области, а зелените са разрешени навсякъде. Но като цяло повечето е боклук. Mercedes-Benz CLS 3.

Toyota Corolla Verso 2,0 д4д 90. Такива бяха предпочитанията му поне досега. Европа Как се купува кола на старо в Германия Къде трябва да се внимава при покупката на автомобил на старо.

Винетки и пътни такси - примерно 20 евро. Сечение на кабел мощност за покупко продажбамалък и голям талон други какви документи ще са внасям коли от германия необходими, внасям коли от германия.

На колко ще стъпи с всички разходи за докарването и регистрацията. Европа Как се купува кола на старо в Германия Къде трябва да се внимава при покупката на автомобил на старо? Toyota Corolla Verso 2,0 д4д 90 .

Connect with your social network account

В моя случай това беше 4 или 5 - Това са районите около Дортмунд и Кьолн. Задължително условие при зимни метеорологични условия е носенето на зимни гуми. Е, в такъв случай си представям нашите в какво положение ги вземат за да имат и печалби отгоре.

Следва първоначален технически преглед за срок от една година от датата на регистрация.

Естествено застраховка можете да си закупите и в най-близкото място за издаване на номера. Аз лично никога не бих си купил кола от там с изключение на такава от официален сервиз и гаранция, трябва да залепите винетката на предното стъкло, внасям коли от германия. Естествено застраховка можете да си закупите и в най-близкото място за издаване на номера.

Други статии:

  1. Доста - 06.01.2018 в 17:38

    Публикувано 24 November -

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *