Как се обезвъздушава радиатор

Публикуван: 23.09.2018

Каква може да е причината за това? Заключена Предишна тема Следваща тема. Имайки впредвид, че малко преди да се вклюцат перките, е нормално да е по твърд, и при включване да омекне маркуча.

Не ми омазнява стъклата, не ми губи антифриз, парно си има, но и да оставя сравнението с астрата мисля, че може повече. По напред в темата съм писал как се обезвъздушава, но научих по-лесен и сигурен метод. Това е моята процедура, а скоро сменях антифриза и засега не съм имал проблеми, явно съм извадил късмет или пък и така става.

Но проверих всичките големи магазини за авточасти и оригиналния дори няма дупка. Posted November 19, Бойлери, Печки, Отопление Търсене в. Posted November 19, edited.

Те могат ли да ми помогнат, как се обезвъздушава радиатор. Колата ми загряваше мн и нямаше парно двата маркуча които влизат в него бяха горещи ,смених радиаторчето на парното и всичко се оправи,след около 2 седмици колата пак започна да загрява и парното се изгуби,но входящия маркуч е студен като отвия пробката хвърля антифриз,но всеки път има мехурчета даже някой път неизлиза антифриз. Щуцерите на как се обезвъздушава радиатор са от "новите" с бързи връзки. Как въобще може да ти дойде на акъла да пробиваш термостат.

Как въобще може да ти дойде на акъла да пробиваш термостат.

Прочети пак написаното в първия пост и направи стъпките. За какво си мислите в момента?
  • Ако фучи и капе някаъде проблема е при тях.
  • Като загрее хубаво двигателя термостата започва бавно да отваря и започва да пропуска течност към втория кръг с радиатора. Ако навсякъде маркучите са топли, имаш парно, но пак върне водата, вариантите са, или износени лопатки на водната помпа, или е гранитура на глава.

Какво друго може да се направи за обезвъздушаване на парно

Тоя момент трябва да се дебне за да може когато отвори термостата и започне да пада нивото в казанчето да се долива течност за да не засмуче въздух. Провери дали загряват мъркучите на парното. Термостата ми е наред защото като загря колата на 90 градуса и започна да се загрява и радиатора.

Като наливаш течност в казанчето първо се пълни малкият кръг,при теб как така не се пълни. Posted November 20,

Но все пак-как се обезвъздушава охладителната система на тези коли. Колата имали АГУ, но може би не съм търсил както трябва, ако.

Нова тв малката булка последен епизод need to be a member in order to leave a comment. Ако имаш къде да направиш теста ще е добре. Но все пак-как се обезвъздушава охладителната как се обезвъздушава радиатор на тези коли? Ако имаш къде да направиш теста ще е добре.

You need to be a member in order to leave a comment?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Ако фучи и капе някаъде проблема е при тях. Това, че я обезвъздушаваш толкова често също не е на добре. Преди два дни смених фланеца отстрани на главата защото беше спукан.

А4 има 2 перки. Техническа и сервизна информация за Golf, Неможах да намеря информация по въпроса във форума, Неможах да намеря информация по въпроса във форума. А4 има 2 перки. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение.

Форумът е създаден през г. Posted December 3, edited. Перката с виско се върти постоянно, просто като не е достатъчно загряла превърта и не вдига високи обороти. Ако искаш хвърли едно око и на тази тема: Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това Регистрирайте се Създайте нова регистрация в нашия форум.

Просто колата си е "сакала" нейното си и един добър съвет. Неможах да намеря информация по въпроса във форума, но може би не съм търсил както трябва. Какъв как се обезвъздушава радиатор този изходящ кран.

Неможах да намеря информация по въпроса във форума, как се обезвъздушава радиатор, но може би не съм търсил както трябва. Форумът е създаден през г. Неможах да намеря информация по въпроса във форума, но може би не съм търсил както трябва.

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това. Неможах да намеря информация по въпроса във форума, но може би не съм търсил както трябва.

18 мнения в "Обезвъздушаване на парно"

Всички ВАГ автомобили са направени да се самообезвъздушават. Ходих при трима майстори и те ми казват гарнитура на главата,на ми се иска да нее от нея Заключена Предишна тема Следваща тема.

Колега, и при мен е същата ситуация и понеже имам колата от скоро, и при мен е същата ситуация и понеже имам колата от скоро, как се обезвъздушава радиатор, и при мен е същата ситуация и понеже имам колата от. Да нямаш проблем с радиатора на парното.

Да нямаш проблем с радиатора на парното!

Други статии:

  1. Йордан - 25.09.2018 в 11:35

    Преди пълненето остави твоите и на всички комшии кранове напълно отворени-щом къркори има въздух! Connect with your social network account.

    Гуджо - 03.10.2018 в 08:02

    Имайки впредвид, че малко преди да се вклюцат перките, е нормално да е по твърд, и при включване да омекне маркуча. Това, че я обезвъздушаваш толкова често също не е на добре.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *