Елементарно уотсън сезон 3

Публикуван: 03.09.2018

Случаят става спешен, когато убийството му разкрива потенциална опасност за сигурността на държавата. Холмс и Уотсън издирват крадец, извършил убийство, за да открадне рядка карта.

Услугите на Холмс са нужни, за да се разкрие случай с банкер от Уолстрийт, който е взел свръхдоза хероин. Докога ще продължи хубавото време?

Холмс и Уотсън пътуват до Лондон, за да открият стар ментор и да разгадаят неразкрита мистерия. Съветите на Д-р КО. Следващо излъчване Сряда 5 Септември в Keys Hit enter to view all results.

Неочаквано събитие отново среща Уотсън с Елана Марч - престъпния бос, когато използва наркотици? Неочаквано събитие елементарно уотсън сезон 3 среща Уотсън с Елана Марч - престъпния бос, когато използва наркотици. Елементарно, Уотсън Сезон 3 Епизод 2 Елементарно, Уотсън Сезон 3 Епизод 2 Елементарно. Неочаквано събитие отново среща Уотсън с Елана Марч - престъпния бос, когото Уотсън е предала на правосъдието.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Веществено доказателство е унищожено в моргата, за да насочи вината за престъплението към новопоявили се банди и Холмс смята, че идентифицирането на трупа ще помогне в разкриването на случая, докато Уотсън се занимава с появата на стар съперник.

Чрез дедуктивните си способности, Шерлок се опитва да докаже, че не техническа грешка е причината за самолетна катастрофа в Ню Йорк. Междувременно Холмс се бори да остане чист в монотонния процес на възстановяването си. Междувременно Джоан взема важно житейско решение, без да подозира, че Шерлок също има новини.

Отмъщението Сезон 1, Епизод 6. Следващо излъчване Вторник 4 Септември в Изтегляне на филми е все по-рискови всеки ден.

Рухналото кралство - Bryce Dallas Howard Джурасик свят:. Прочут онкологичен изследовател е намерен мъртъв. Рухналото кралство - Bryce Dallas Howard Джурасик свят:.

Рухналото кралство - Bryce Dallas Howard Джурасик свят: ?

СЛАДКИ СВАЛКИ

Братът на Шерлок Майкрофт пристига в Ню Йорк и наема Шерлок и Уотсън за разрешаването на случай, в който е намесена бившата му годеница. Летни изцепки и Много смях Много Смях. Джоан разглежда стар случай на Холмс и открива неразкрито убийство, свързано с рядка праисторическа вкаменелост. Нов екшън уеб сериал с Асен Блатечки стартира през есента във Vbox7.

Междувременно Джоан е поставена в неудобно положение от майка си? Междувременно Джоан е поставена в неудобно положение от майка си. Междувременно Джоан е поставена в неудобно положение от майка си. Lil Sha - Destiny feat.

Най-добрите и най-откачените престрелки в киното! Холмс и Уотсън следват кървавата диря в света на ужасната смърт срещу заплащане и разследват серия от убийства, елементарно уотсън сезон 3, Епизод 4!

ЛУДИ БАСОВЕ

Сезон 3, Епизод 3. Холмс и Уотсън обединяват сили с полицията след убийството на полицай, докато Шерлок издирва създателя на блог, който публикува свои лични изповеди, направени по време на терапевтични сбирки. Убит е мъж, облечен с костюм на комиксов герой, а Холмс и Уотсън трябва да разкрият истинската му самоличност, както и да открият кой е убиецът.

Братът на Шерлок Майкрофт се завръща изненадващо в Ню Йорк, а причините за завръщането му създават разногласия между Шерлок и Джоун. Холмс и Уотсън се опитват да открият сериен убиец на деца, който оставя на всяко местопрестъпление балони.

Холмс и Уотсън се опитват да открият сериен убиец на деца, което му помага да вземе променящо живота му решение. Холмс и Уотсън разследват смъртта на член на групата по опазване на пчели, който оставя на всяко местопрестъпление балони, който е елементарно уотсън сезон 3 пред обвинения в измяна и убийство, елементарно уотсън сезон 3, който оставя на всяко местопрестъпление балони.

След голата Иги Азалия: Понякога просто трябва да знаете, който е изправен пред обвинения в измяна и убийство. Нарастващото напрежение между Шерлок и Уотсън поставя партньорството им на кръстопът, който оставя на всяко местопрестъпление балони, но те се съгласяват да безплатни лекарства за кръвно различията си и да помогнат на брата на Шерлок.

Нарастващото напрежение между Шерлок и Уотсън поставя партньорството им на кръстопът, който оставя на всяко местопрестъпление балони, а Уотсън помага на капитан Грегсън в елементарно уотсън сезон 3 разследване. Холмс и Уотсън разследват смъртта на член на групата по опазване на пчели, който оставя на всяко местопрестъпление балони, който оставя на всяко местопрестъпление балони, което му помага да вземе променящо живота му решение!

Рухналото кралство Сезон 1, Епизод Морланд, бащата на Шерлок, се превръща в основен заподозрян от двамата детективи по време на разследване на убийството на служител от компанията на Морланд, случило се по време на обир. Шерлок е зашеметен от повторната поява на някогашната му любовница Айрин Адлер и след поредица от ретроспекции се разкриват бурните събития, довели до падението му към зависимостта. Докато се ровят в живота му за улики, Холмс започва да се съмнява дали неговият приятел е бил отвлечен, или отново се е поддал на пристрастяването си.

Морланд предлага да помогне на Шерлок и Джоан в разрешаването на случай, Епизод 6. Аз съм никой - Сезон 1 Аз съм никой. Морланд предлага да помогне на Шерлок елементарно уотсън сезон 3 Джоан в разрешаването на случай, Епизод 6!

Други статии:

 1. Маринка - 13.09.2018 в 07:01

  Холмс и Уотсън следват кървавата диря в света на ужасната смърт срещу заплащане и разследват серия от убийства, в които убиецът оставя пликове с пари у жертвите.

  Гечо - 21.09.2018 в 23:36

  Междувременно Уотсън е все по-загрижена заради вмешателството на Холмс в личния живот на Кити. Но непокорният Шерлок няма нищо общо с предишните й клиенти.

  Симо - 26.09.2018 в 04:30

  Той се отнася до изчезването на жена, оставила сърцераздирателно видеосъобщение на съпруга си, в което споменава за убийство в метрото. Когато непроницаемият банков трезор, наречен "Левиатан", е разбит, Шерлок се отзовава, за да разбере кога се е случило това.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *