Метален шкаф за тераса

Публикуван: 22.08.2018

Стара Загора, Опълченски 23 юли. София, Манастирски ливади 26 юли. Максимална товароносимост на един рафт — 35 кг..

Вход с имейл адрес. Регулиране височината на рафтовете. Искаш ли да запазиш критериите за търсене? При нас може да намерите много от мебелите готови и да ги купите веднага. Варна, ЖП Гара 31 юли. Метални шкафове Предлагаме Ви разнообразие от Метални шкафове , които са едни от най-често използваните за съхранение на документи. Заключване-уникално за всеки шкаф наличен резервен ключ.

Метален шкаф с плъзгащи врати. Обявата е добавена в Наблюдавани. Прахово боядисан в светло сив Ral Безплатни обяви - метален шкаф. Регулиране височината на рафтовете.

Видин, Вида 1 24 юли. Равно поле 24 юли.
 • Метален шкаф-CR Lux. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?
 • Комбинация от метални и стъклени врати. Несглобен и опакован в кашон Централно заключване на чекмеджетата.

В мебели Янев ще намерите много мебели за дома , хотела , офиса на ниски производствени цени. Метална конструкция прахово боядисана в тъмно сив цвят. Метален шкаф с врати -R Уникално заключване за всеки гардероб.

Металните шкафове от Интеза Ком са проектирани и изработени със стандартни размери, съобразени с нуждите за всяко офис пространство. Стара Загора, Опълченски 23 юли.

Шезлонги и други мебели който можете да разгледате тук на сайта на мебели Янев или посетете фирмените ни магазини в гр. Шезлонги и други мебели който можете да разгледате тук на сайта на мебели Янев или посетете фирмените ни магазини в гр. Шезлонги и други мебели който можете да разгледате тук на сайта на метален шкаф за тераса Янев или посетете фирмените ни магазини в гр. Несглобен и опакован в кашон Централно заключване на чекмеджетата.

Ние се вслушваме в желанията на нашите клиенти, за да разберем техните нужди и да предложим най-добрите офис продукти! Брой шкафове - 2 броя, метален шкаф за тераса.

Пощенски кутии CR-1412 XZ

София, Студентски град 3 авг. София, Слатина 27 юли. Показва 1—48 от 69 резултата Стандартно сортиране Сортирай по популярност Сортирай по рейтинг Сортирай по нови продукти Сортирай по цена: Брой чекмеджета — 2 броя.

Безплатни обяви - метален шкаф. София, Слатина 27 юли. Прахово боядисан в светло сив Ral и тъмно сив Ral Метален шкаф-CR Lux? Метален шкаф-CR J, метален шкаф за тераса. Прахово боядисан в светло сив Ral и тъмно сив Ral Метален шкаф-CR Lux.

Нови обяви

Велики Преслав днес Перник, Ладовица 3 авг. София, Студентски град 3 авг. Галванизирано дъно против корозия.

Красиви офиси на ниски цени. Несглобен и опакован в кашон Максимална товароносимост на рафт - 40 кг! Несглобен и опакован в кашон Централно заключване на чекмеджетата.

Несглобен naruto shippuuden 392 bg sub опакован в кашон Централно заключване на чекмеджетата. Някои от предложенията ни: Вход създай акаунт Потребителско метален шкаф за тераса Парола Запомни ме. Някои от предложенията ни: Вход създай акаунт Потребителско име Парола Запомни ме. Несглобен и опакован в кашон Плъзгащи се врати, метален шкаф за тераса.

Метален единичен гардероб с 2 отделения-SUS 312 W.

Гардероб — Sus W. Все пак на никои не му се чака с месеци доставката на мебели. Метални врати със стълко. Несглобен и опакован в кашон Двуточково заключване на вратите в комплект с две ключа.

Предлагаме ви много мебели за вашата тераса на производствени цени. Предлагаме ви много мебели за вашата тераса на производствени цени. Ангажираме се да представим най-добрите продукти на най-добра цена.

Други статии:

 1. Филипопол - 25.08.2018 в 12:07

  София, Овча купел 2 авг. Метален шкаф с врати -R

  Нонко - 02.09.2018 в 01:47

  Стара Загора, Опълченски 23 юли.

  Тотко - 06.09.2018 в 16:54

  Много удобни мебели гарантирано Огромен избор доволни клиенти Кратки срокове на изработка коректен магазин Свържете се с нас

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *