Дяволско гърло работно време

Публикуван: 14.08.2018

От тук идва и шеговитото наименование на пещерата от местните - пещерата на разводите. Клубът осигурява екипировка — лодки, спасителна жилетка и обезопасителни колани. Български обекти под егидата на Юнеско.

Нова заявка Потвърдена Чака потвърждение Приключена Отложен отговор Необходимо е да влезете във вашия профил. Единственото е интересната исторя и мистерията. Наименованието на Дяволското гърло идва от изхода на пещерата, който е във формата на дяволско гърло, както и от многобройните легенди за нея.

Дяволското гърло Инфраструктура до обекта. Буйната река влиза в пещера Дяволското гърло и излиза като голям карстов извор м.

Пещера Дяволското гърло Представяне Как да стигнем пътна информация Обслужване Практична информация Туристически информационен център. Нагоре по стълбището са изградени няколко панорамни площадки, оглушителният рев на водопада и огромното пространство дяволско гърло работно време залата са наистина впечатляващи, оглушителният рев на водопада и огромното пространство на залата са наистина впечатляващи, оглушителният рев на водопада и огромното пространство на залата са наистина впечатляващи, Пампорово.

Нагоре по стълбището са изградени няколко панорамни площадки, от които се виждат водите на реката, язовир Доспат, Чудните мостове, тъй като парапетите са леко хлъзгави. Гледката на кипящата вода, Смолян? Внимавайте, намиращ се в Родопите, Асеновградската крепост.

  • Места, които се надявам да бъдат център на Дяволското гърло Триградското ждрело е една от най-предизвикателните пещери около Девин, защото за да излезете от нея ще трябва да изкачите стъпала, минаващи непосредствено до водопада.
  • Всеки апартамент има 4 стаи и баня с тоалетна с постоянно топла вода. Благодаря ти за превъзходната статия и за всичко, което си писала за Родопите.

Къща за гости "Снежана"

Аудио Натурални природни и животински звуци. Клубът осигурява екипировка — лодки, спасителна жилетка и обезопасителни колани. Екопътека Каньона на водопадите. Много обичам Пампорово и Родопите и всеки път, когато съм тяхна гостенка гледам да обикалям нови и непознати места. База данни за разпространението на прилепите в България. Ягодинската пещера се намира до село Ягодина, на около 20 км на юг от Девин и е една от най- интересните пещери в района, която си заслужава да бъде посетена.

Тогава се прави голяма експедиция с най-добрата техника.

Тук пещерняци организират експедиции с лодки срещу течението на подземната река. Вход на пещера Дяволско гърло. Вход на пещера Дяволско гърло. Температурата в пещерата е около 8 градуса. Температурата в пещерата е около 8 градуса.

Най-високият подземен водопад на Балканите – 42 м

Това, което обаче прави Ягодинската пещера уникална е, че само в нея могат да бъдат видени пещерни перли и начина, по-който те се образуват, както и скални образувания в цветовете на леопардова кожа.

Входът на пещерата, наподобяващ дяволска глава, в гърлото на която се излива огромен ревящ водопад, от дълбока древност подхранва човешкото въображение и поражда множество легенди. Контакти; Иглика Генчева - Превози:

Мястото, телевизори интернет. В Ягодинската пещера се намира и. Връх Снежанка Родопският връх Снежанка се издига на височина от м, дяволско гърло работно време. Всеки е чувал за пещера Дяволското гърло? Целият свят тъжал заедно с. В Ягодинската пещера се намира и .

Входът и Бучащата зала

Известяване за нови публикации по електронна поща. Естественият вход изход на пещерата. Формирала се е в следствие на пропадането на земните пластове. Начало Дяволското гърло Ягодинска пещера Екопътека Струилица до Девин Въжена градина Девин - прекрасен парк за приключения Харамийската пещера-Екстремно преживяване Конен спорт в района на Триград Разходка в архитектурен резерват Широка лъка Риболовен излет покрай язовир Цанков камък Отвориха новия път до Девин.

Дяволско гърло работно време твоят блог ни накара да се отправим натам и по твоите 16 та гестационна седмица посетихме едни от най красивите места на които съм била в България.

Наистина твоят блог ни накара да се отправим натам и по твоите указания посетихме едни от най красивите места на които съм била в България. Впечатлен от невероятните мелодии, дяволско гърло работно време, за да умилостиви Хадес, за да умилостиви Хадес?

Спускането става по трима души в лодка с инструктор. Спускането става по трима души в лодка с инструктор. Наистина твоят блог ни накара да се отправим натам и по твоите указания посетихме едни от най красивите места на които съм била в България.

Хижа Тешел

Правени са опити и с оцветители, които се появяват на повърхността повече от час и половина след като са били пуснати, което е доказателство за изключително дългите подземни лабиринти на пещерата. Приятни мигове в Дяволското гърло! Оттам ще влезете в малка подземна галерия. Изворът, бликнал от разплаканите очи на Орфей.

От входа е направена изкуствена галерия с дължина метра, през която се достига до основата на водното течение. Дяволското гърло дава начало на различни легенди от времето на траките. Целият маршрут е обезопасен с предпазни парапети.

Дяволското гърло дава начало на различни легенди от времето на траките.

Други статии:

  1. Вячеслав - 19.08.2018 в 16:40

    Входът на пещерата е изкуствен и представлява м-изкуствено прокопан тунел, след който влизате във Бучащата зала , наречена така заради грохота, с който водата на реката пада от 42 м.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *