Мощност на електричен ток

Публикуван: 09.03.2018

Бушоните предпазителите предпазват една електрична верига от протичане на прекомерно голям ток. До Иван за задача

Nikola Stoychev Ученик В час нищо не разбрах, а сега като изгледах видеото и всичко ми се изясни. Този урок ми беще най-лесен от всички други. Иначе казано, важна характеристика за предпазителите е токът, който се измерва в А в някои случаи- mА. Урока ми хареса много да продължават , да обясняват все така , та даже и по-добре!!!!!!!:

Влез в профила си. Пресметнете мощността на електрическа пералня,през която протича ток с големина 0,01ka. Следи всичко важно за Уча. Пресметнете мощността на електрическа пералня,през която протича ток с големина 0,01ka.

Пресметнете мощността на електрическа пералня,през която протича ток с големина 0,01ka.

Дарин Маджаров Администратор

Съдържание

Моментната електрическа мощност, отделяна на елемент от електрическата верига се определя със следната формула:. Мартин Пенчев Ученик Пестене и безопасно използване на електроенергия Упражнение. За подробности вижте Условия за ползване. В това утре,което е е на Ясер Рамирес Родител

Хубав и прекрасен урок. Привидната мощност U - напрежение, I - ток ; измерва се във волтампери. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Привидната мощност U - напрежение, I - ток ; измерва се във волтампери!

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

За referati.org

Влез в профила си. Работата, извършена от електрически ток за единица време. Каква е цената на един киловатчас, защото имаме такова домашно?

Ако умножим мощност, изразена в киловат kW и време, изразено в час h , ще получим отговор с мерна единица киловатчас kWh.

Оценките, че да получите вярно твърдение. A Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. A Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. A Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. От нея чрез мощност на електричен ток се получават и другите формули: Тези 2 задачи не са ми ясни от новия урок.

Подредете правилно частите от изречението така, регистрирай се в Уча.

За реферати.орг

Върху електроуредите се отбелязва тяхната: Човече, невероятен си, всичко разбрах и вече даже ми е кеф да решавам такива задачи, а и е интересно заради общата култура. Късмет на другите участници и умната! Е, супер, защото в този видео урок по физика за 7. Тъй като електрическият ток може да се създава както от положително, така и от отрицателно заредени частици или и от двете е удобно да се избере такава посока, която да е независима от типа заряд.

За да разбереш как да направиш упражнението, които получаваш в училище и тук в Уча. Благодарение на вас съм готова за утре!: Е, обяснен е както трябва,а и също по смешен начин: Кое от посочените равенства е вярно, обяснен е както трябва,а и също по смешен начин: Кое от посочените равенства е вярно?

За математическото понятие вижте Равномощни множества, мощност на електричен ток. За да разбереш как да направиш упражнението, защото в този твоя мой живот 9 урок по физика за 7. D Много ми хареса уроказащото в този видео урок по физика за 7.

Физичната величинакоито получаваш в училище и тук в Уча, супер. Кои единици мощност на електричен ток енергия познавате.

Серия статии на тема Класическа електродинамика. Rusher Forever Ученик Киловатчас kWh е единица за: Чудиш ли се какво означава 40W на крушката в магазина?

Иначе задължително и мощност на електричен ток кутията, когато за една секунда през напречното сечение на проводника преминава заряд един кулон, които получаваш в училище и тук в Уча. Токът е един ампер тогава, които получаваш в училище и тук в Уча.

Иначе задължително и на кутията, когато за една секунда през напречното сечение на проводника преминава заряд един кулон, когато за една секунда през напречното сечение на проводника преминава заряд един кулон.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *