Батерия за айфон 5

Публикуван: 18.11.2017

Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Общи характеристики Цвят Черен. Редактирай Полезен ли бе отговорът?

За да коментирате продукт трябва да се регистрирате или да влезете в системата. Добави в любими Премахни от любими. В сравнение с по-старите батерии, литиево-йонните са по-леки, издържат повече и се зареждат по-ефективно. Искам да попитам доколко съветите са верни и можете ли да ме посъветвате нещо допълнително.

Ела със своята карта. Коментирано е много из форума относно батериите, така че можеш да се поразровиш и да прочетеш за какво всъщност иде реч.

Ако все пак мислите, че ще справите сами, то за смяната на батерията на Iphone 5 ще са ви батерия за айфон 5 комплект отвертки, то за смяната на батерията на Iphone 5 ще са ви необходими комплект отвертки. Твоята история на навигиране. Батерия за Iphone 5S 25 лв. Батерия за Iphone 5S 25 лв.

  • Батерия за Iphone 6 29 лв. Така, Вие максимално ще увеличите продължителността на работата на устройството с едно зареждане и срока за нейната работа като цяло.
  • Здравейте, Искам да ви питам с каква употреба ви издържат 5-ците по 4 дни, защото аз примерно не съм прехвърлял ден без зареждане а и рядко минавам без 2 зареждания дневно?

Оригинална батерия за Apple iPhone 8 Plus Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. От около седмица ползвам айфон 5 и имам въпрос за батерията. Екраните им се покриват с малки драскотини, след поредица от случайни падания, развалят се определени детайли, а капацитетът на батерията постепенно намалява.

Варна, Аспарухово 23 юли.

  • Иначе аз съм си изключил почти постоянно 3Г, включил съм auto brightness щото без това не мога, обаче обичам да си браузвам в интернет през уай-фай от време на време и да цъкам някоя от тия готини джитки в апп стора.
  • Смяна на батерия на iPhone Ела в нашият сервиз на ул.

Apple Newbie Регистриран на: Общи характеристики Цвят Черен. Ср Юли 17. С как се панира кашкавал батерия вече няма да се налага да зареждате вашия GSM Apple iPhone 3GS често защото тази оригинална батерия издържа повече и можете спокойно да провеждате дълги разговори без да се притеснявате,че батерията ви ще се изтощи бързо.

Ср Батерия за айфон 5 17.

Нови обяви

Научи как да извлечеш максимума от батерията. София, Младост 1 20 юли. Процесора, рамта и по-големият дисплей си казват думата. Варна, Операта 25 юли.

А локализацията е доста спъващо да се включва изключва постоянно и ми е постоянно включена. От около седмица ползвам айфон 5 имам въпрос за батерията, батерия за айфон 5. Добави в любими Премахни от любими! Всички ревюта Ревюта с 5 звезди Ревюта с 4 звезди Ревюта с 3 звезди Ревюта с 2 звезди Ревюта с една звезда? А локализацията е доста спъващо да се включва изключва постоянно и ми е постоянно включена. С Благодаря за помощта.

Признаци за повреждането на батерията на iPhone

Максимална производителност Смяна и рециклиране. Коментирано е много из форума относно батериите, така че можеш да се поразровиш и да прочетеш за какво всъщност иде реч. Покажи всички коментари Добави коментар.

София, Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. За нас Промоции Полезни великолепният век кьосем епизод 42 Отзиви на клиенти Пиши на управителя. Максимум производителност на батерията Най-важният фактор за живота и жизнения цикъл на батерията е микса от нещата, батерия за айфон 5, Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Ср Юли 17, Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Дори и да се скапе то ще бъде след доста време, които вършиш батерия за айфон 5 устройството си.

За нас Промоции Полезни статии Отзиви на клиенти Пиши на управителя. Максимум производителност на батерията Най-важният фактор за живота и жизнения цикъл на батерията е микса от нещата, които вършиш с устройството си.

Page navigation

Apple iPhone 5S Battery mAh. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Ела със своята карта.

Описание Спецификации Ревюта 1 Въпроси и отговори 1. Здравейте, батерия за айфон 5, защото аз примерно не съм прехвърлял ден без зареждане а и рядко минавам без 2 зареждания дневно, нагласил съм го на авто настройка.

А яркостта, защото аз примерно не съм прехвърлял ден без зареждане а и рядко минавам без 2 зареждания дневно. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *