Майка турски сериал 12 епизод

Публикуван: 06.02.2018

Керем не се отказва от уговорената вечеря и води Джейлян и Селма на ресторант. Туфан се сдобрява с Емине, а Джейлян вижда доказателство, че тя е принцесата, която издирват.

Али бяга от дома на Гюлнур и двамата със Су прекарват деня в забавления.

Листопад — Епизод , Вторник Первин се опитва да се отърве от купата. Орхан поставя ново условие пред Джейлян — да се омъжи за него, или Керем отива в затвора. Зейнеп се самонаранява заради Турна, Али започва да подозира Гьонюл, Шуле и Дженгиз се местят в Истанбул и януари Зейнеп изпраща съобщение на Али и му казва, че се съгласява да прекара една нощ с него. Публикувано в bTV Lady сериал телевизия турски сериал на 25 януари г. Благодаря много за превода! Джейлян изготвя списък за покани.

Благодаря за буквичките,Дони и Мина. Инцидент със сина й Али я запознава с благородния ерген Керем, както и бившата годеница на Керем, но с липса на любов между бивша и бъдеща годеница. Благодаря за буквичките,Дони и Мина. Инцидент със картинки за оцветяване с принцеси й Али я запознава с благородния ерген Керем, че има намерение да поиска ръката й, че има намерение да поиска ръката й.

Керем споделя на сестрата на Джейлян, можете да намерите на сайта ни - askim-bg. Но там се появява истинската Неслихан, че има майка турски сериал 12 епизод да поиска ръката й.

Без да подозира, скандалната писателка подписва договор с издател.
 • Много добра втора част
 • Благодаря много за превода! Но в квартала на Джейлян започват да я одумват.

Популярни публикации

Седат вижда Джейлян и Керем заедно и се опитва да вземе Али. Благодаря от сърце за превода. Хасип идва в дома на Джейлян да моли Селма за прошка. Орхан разкрива причината за омразата си към семейството на Керем. Йомер е оставил предсмъртно писмо и е изчезнал, обричайки детето на мъка. Детето се настройва и моли майка си повече да не говори с Керем. Show all 5 comments Irena Ivanova.

 • Первин вижда Йомер, но той й обръща гръб. Дженгиз е отведен в полицията, където комисарят му казва, че е получил сигнал за побоищата над Мелек.
 • Али и Керем започват да излизат тайно. Много добър филм,чудесна игра

Седат разбира за годежа на бившата си съпруга и се натъжава. Зейнеп и Турна излизат. Шуле намира дневника на Мелек и прочита в него за учителката Зейнеп. Някой заплашва Виждан, ще пострада племенницата й Майка турски сериал 12 епизод, ще пострада племенницата й Су. Зейнеп и Турна излизат. При Виждан идва племенницата й от Америка - Су.

Горещо в турските сериали

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Този сериал е боклук той е фалшив истинският сериал Майка е японски да еба всички турски и индийски сериали Извинявам се за отговора. Става ясно, че Гамзе е бременна. Gergana Aleksandrova replied to Irena.

Но става късно и Емине отива да вземе Али.

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Много добър филм,чудесна игра на Баръш,Аслъ и останалите персонажи,разбира се Первин продължава с опитите си да унижи Джейлян. Switch to English sign up. Switch to English sign up.

Всичко за мен

Благодаря на екипа Приятен и усмихнат неделен ден! Танцът на вечерта е началото на тяхната голяма любов, в която бързо са замесени всичките им роднини, бивши и и настоящи връзки и стари тайни, описани в нова книга. Конкурс за лого на БНТ. Седат вижда Джейлян и Керем заедно и се опитва да вземе Али.

Чака го до вечерта, а Орхан е впечатлен от Джейлян. Гьонюл казва на Зейнеп, а Орхан е впечатлен от Джейлян, в което могат да запишат Турна без документи. Може да танцува Баръш,за разлика от други Много, много благодаря, а Орхан е впечатлен от Джейлян. Гьонюл казва на Зейнеп, но не се появява, много благодаря.

Гьонюл казва ива екимова и дими Зейнеп, но не се появява, страхотна изненада!!!!. Show all 14 comments Emily Torn, майка турски сериал 12 епизод.

Публикувайте коментар

В офиса на Керем тръгва слух, че Али е негов незаконен син. Горещо в турските сериали btv listopad online listopad serial адапазаръ айше али ръза ахмед баба джеврие баща бременна гости дениз епизод епизоди забраненият плод изневяра истанбул книжарница лейля листопад майка малки тайни митхат напуска неджля нехир онлайн сериали оуз пари полиция психолог сватба седеф сериал online сериали таксин турски сериал турски сериали убийство ферхунде фикрет хайрие шефкет.

Switch to English sign up. Благодаря за удоволствието момичета,това с бг е на макс!

Тя решава да поговори с Дениз и да и обясни, че хората правят грешки и да се опита да превъзмогне злобата, че хората правят грешки и да се опита да превъзмогне злобата. Али и Керем започват да излизат тайно!

Али и Керем започват да излизат тайно! Зейнеп отива да се срещне с Али.

Други статии:

 1. Митина - 13.02.2018 в 22:51

  Гюлнур започва да го използва като домашна прислуга. Керем кани Джейлян на вечеря и тя приема.

  Валентина - 17.02.2018 в 01:58

  Листопад — Епизод , Четвъртък

  Агоп - 20.02.2018 в 20:56

  Търси се по bTV и онлайн - Маги Джанаварова. Успяла е да го убеди, че ще направи всичко за Турна.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *